luni, octombrie 13, 2008

radio şi stare de spirit...

Luni dimineaţă în Bucureşti!!! O plăcere dureroasă mai ales dacă te pune prietenul cu coarne să încerci să conduci, să te duci, de, ca omul la serviciu! Si atunci nu ai decât o soluţie! Să asculţi radioul în maşină că poate, poate, aşa nu te mai enervezi... Zis şi făcut! La radio? La radio era domnul Tache care şi face pe RRM Student FM! Bun prieten, mare coleg! Dar nu ştiu de unde i-a venit lui să puna şi să zică în dimineaţa asta numai de amoruri care mai de care mai frumoase dar şi pline de probleme grele! Pai bine domnuţule Bart, Tache (a se citi ca in franceză) în loc să ne dinamizăm şi noi tu ne bagi în hardaul cu melancolie încă de la prima oră a primei zile din săptămână! Pai e frumos?

Şi uite aşa, ajunge omul, în speţă eu, să reflectez pe marginea acestei crunte probleme... iubirea! Nu vă agitaţi nu o să mă apuc acum să scriu pe blog ce imi trece prin cap despre asta! nu pentru ca nu vreau ci pentru ca mă doare spatele şi nu pot sa stau prea mult pe scaun! dar promit că o voi face! De altfel aş începe chiar de la observaţia de mare bun simţ a prietenului şi colegului Tache, pe care între noi fie spus l-aş îndemna să mai zică şi el pe blogul lui ceva că a început bine dar ca si mine a uitat de această datorie sfântă de a mai comunica cu căutătorii de conţinut pe bloguri, cum că cel puţin în filme nu prea e nimeni care după ce se consuma marea dragoste intre protagonişti nimeni nu ne mai spune nimic despre viaţa de a doua zi... de peste o săptămână, o lună...

Păi asta e! Vă propun să stăm un pic locului şi să căutăm prin filme şi prin cărţi şi să vedem noi dacă exită vreunul dintre cei pe care i-am citit care să scrie despre perioada "post luptă pentru femeia / bărbatul de care personajul s-a îndrăgostit" sau despre unul care a facut un film în care avem şi continuare la această poveste!

Şi uite că scriind pot eu să dau un exemplu pozitiv în această problemă că mi-am adus aminte!!!
50 first dates! un film senzaţional de o mare sensibilitate şi romantism!

spor la lectură şi la vizionări!

Pace şi prosperitate!

2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Portal Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
O zi buna va doresc